0318 – 209 422

Sluitstraten

De Sluitstraten van Differ Solutions zijn een unieke online oplossing waarmee uw (eind)klanten zelf offertes kunnen aanvragen, berekenen, uitprinten en zelfs accepteren. Voor welke producten bepaalt u zelf. De Sluitstraten ondersteunen het complete offerteproces; van tariferen, offreren en accepteren. 

Een aantal voordelen

Op een rij

Huisstijl en integratie

De offertestraten van Differ zijn dermate flexibel dat deze volledig in te richten zijn naar uw eigen huisstijl en volledig te integreren in uw eigen website.

Zakelijk en particulier

U kiest zelf voor welke producten u de sluitstraten wilt inzetten. Dit kan zowel voor 1 particulier product als voor volledige zakelijke pakketten.

Online premieberekening

Binnen de sluitstraten heeft de (eind)klant de mogelijkheid om op basis van zijn invoer direct een premie te berekenen voor het aan te vragen product. 

Integratie AWI & ANVA

Door de nauwe samenwerking met AWI & ANVA hebben de Sluitstraten een directe integratie met AWI Connect en ANVA voor het ophalen, berekenen en vastleggen van polisinformatie. 

Calculatie

Directe premie berekening

Personaliseer

Tariferen en Accepteren

Een oplossing voor ieder verzekeringsproduct

Of u nu opzoek bent naar een Offerte-, Aanvraag- of Sluitstraat de standaard oplossing van Differ Solutions ondersteunt alle processen die behoren bij het afsluiten van een verzekering. Afhankelijk van uw wensen en de processen zoals die nu binnen uw organisatie worden toegepast wordt de Sluitstraat op maat ingericht. Voor welke producten bepaalt u zelf! 


Binnen de Sluitstraten is het mogelijk om gemaakte offertes met één druk op de knop direct naar uw ANVA systeemhuis te versturen. Bij gebruik van AWI Connect wordt ook de afwikkeling van ‘uitval’ mogelijk. U kunt zich voorstellen dat dit proces veel van de dagelijkse werkzaamheden van uw acceptanten uit handen neemt. 


Een sluitstraat voor iedere doelgroep

Omdat u zelf de keuze maakt welke producten u in wilt laten richten in uw eigen Sluitstraat, wordt het mogelijk om specifieke doelgroepen prominent naar voren te schuiven en zelf aan de knoppen te laten. Heeft u bijvoorbeeld veel bootliefhebbers in uw portefeuille of bent u dagelijks veel tijd kwijt met het opmaken van offertes voor personenvoertuigen en tweewielers? Dan kan een Sluitstraat veel werk bij u uit handen nemen.

Verzekerd van kennis

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van Differ Solutions en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.