0318 – 209 422

Differ Connect

De Differ Connect oplossing is hét verbindingsstuk van de verschillende softwarepakketten in de verzekeringsmarkt. De Differ Connect oplossing maakt de communicatie tussen front-office en backoffice systemen mogelijk.

Alle data beschikbaar

Geavanceerde koppelingen

Binnen het verzekeringslandschap zijn er vele verschillende systemen beschikbaar waarin diverse  belangrijke data wordt opgeslagen. Tijdens de dagelijkse processen van verzekeraars  en (gevolmachtigde)agenten dient deze data constant beschikbaar en actueel te zijn. Zo wilt u bijvoorbeeld binnen uw front-end oplossing graag data inzichtelijk hebben die in uw backoffice systeem is vastgelegd. Indien deze data aangepast wordt, wilt u ook zeker zijn dat deze op alle juiste plekken wordt ge-update. 

  
Hierbij biedt de Differ Connect oplossing de uitkomst. Door onze jarenlange ervaring hebben wij uitgebreide kennis van de verschillende systemen in de markt en zijn wij in staat om hier ook uitgebreid mee te communiceren. Hiermee garanderen wij u dat uw data altijd actueel en up2date is! 

Data koppelingen

24/7 bereikbaar

Inzage en controle

Dichter bij elkaar

Verzekerd van kennis

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief van Differ Solutions en blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen.