Producten

Bij Differ Solutions draait het om eenvoud. Van het wiel telkens opnieuw uitvinden houden we niet. Daarom bestaan onze oplossingen voor een groot deel uit bewezen standaardproducten en basismodules. Op deze manier kunnen we het overgrote deel van de behoeften en eisen van onze opdrachtgevers meestal al direct invullen. En mocht het om technische, functionele of welke andere redenen dan ook nodig zijn, dan finetunen we onze oplossing met een vleugje maatwerk. Zo weten we onze oplossingen altijd snel te realiseren, met een korte time-to-market en direct gebruiksklaar.

Confidare

Al onze kennis en expertise op verzekeringsgebied vindt u terug in Confidare. Met deze pasklare oplossing van Differ Solutions kan elke verzekerde in een handomdraai zijn verzekeringspakket samenstellen en berekenen. Confidare is bedoeld voor assurantietussenpersonen, MKB en wederverkopers. Door de modulaire opbouw kunt u Confidare perfect afstemmen op de behoeften van úw bedrijf. Meer weten?

De wagenparkmodule van Differ Solutions richt zich op het beheer van kleine en grote wagenparken. Bedrijven kunnen hiermee zelf op eenvoudige wijze hun volledige wagenpark beheren. Onze wagenparkmodule bevat standaardcomponenten als:

✓ Aanmelden van een nieuwe auto

✓ Afmelden van een bestaande auto

✓ Inzage in de status van de auto

✓ Inzage (en printen) van de groene kaart  

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook op verzekeringsgebied. Veel verzekeringen voor specifieke doelgroepen – bijvoorbeeld een fietsverzekering of een verzekering voor waardevolle apparatuur – hebben eigen kenmerken en processen. Voor deze bijzondere doelgroepen hebben wij modules op maat ontwikkeld. Deze bevatten processen die veel voorkomen en geautomatiseerd kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om producten te sluiten, zonder tussenkomst van medewerkers en agenten. Ook schadeprocessen kunnen we op deze manier automatiseren.

Met een klantportaal maakt u van uw website een interactief platform waarmee u uw dienstverlening verbreedt en uw efficiëntie verhoogt.

VERBREDEN DIENSTVERLENING

Mensen kunnen via internet steeds meer zelf regelen. Denk aan online bankieren, zorgkosten declareren, meterstanden doorgeven, etc. Ook úw klanten, prospects en of agenten verwachten dat ze steeds zaken online kunnen regelen. De klanten van Differ Solutions kunnen inmiddels onderstaande processen online, geautomatiseerd afhandelen:

 

✓ Naam- en adreswijzigingen doorvoeren

✓ Schademelden

✓ Premieberekening

✓ Autovergelijk

✓ Offerte maken

✓ Polisgegevens wijzigen

✓ Pakketsluiter

✓ Dossierontsluiting

✓ Na-verrekening

Met tarieven uit Rolls kan uw prospect of bestaande klant in één systeem autoverzekeringen vergelijken, rekenen en afsluiten. Ook kunt u ‘eigen’ producten toevoegen (volmachten, kortingsregelingen, etc.). Het resultaat van de premievergelijking kunt u omzetten in een directe aanvraag. Deze Autovergelijk is geschikt voor provinciaal werkende adviseurs, volmachtbedrijven en serviceproviders.

Met deze module kunt u een pakket laten sluiten, door het ingeven van postcode, huisnummer en gezinssamenstelling. Via de combinatie met InfoFolio, Rolls en vaste tarieven rekent de module direct het hele pakket door, inclusief pakketkorting.

De module Na-verrekening geeft uw klanten eenvoudig en actueel inzicht in alle gegevens per product. We verzamelen de – variabele – gegevens, die voor na-verrekening in aanmerking komen in één gemakkelijk te muteren overzicht. Na de eventuele aanpassing door de eindklant zorgen we dat de wijzigingen op het juiste product worden weggeschreven.

Differ solutions © 2022