Hoe wij werken

Differ Solutions is uw softwareleverancier om de hoek. Met korte lijnen, persoonlijke aandacht en echte interesse in úw klanten. Wij vinden het boeiend om te weten wat er bij u en uw klanten gebeurt. Die kennis zetten we in om de kanalen waarmee u met uw klanten communiceert zo goed mogelijk in te zetten. En als u uw afzetmarkt optimaal weet te bereiken, heeft u succes.

2 W’s

Onze naam zegt het al: wij zijn anders. Soms een beetje rebels en best eigenwijs. Altijd staan voor ons de 2 W’s voorop: Wat en Waarom? Wij verplaatsen ons in uw business, doen vooronderzoek, lopen mee in de praktijk en laten u kritisch meedenken.

Stap voor stap

Met deze aanpak gaat Differ Solutions verder dan de doorsnee softwareleverancier. Voor ons is dit dé route om uw werkelijke wensen, vragen en behoeften te ontdekken. Soms is het zelfs beter om stap voor stap op te bouwen en gaandeweg de voordelen en besparingen te ontdekken. Wij gebruiken onze ervaringen om oplossingen te verrijken en te verfijnen en als dienstverlener steeds beter te worden.

Sneller, slimmer, efficiënter

Met een realistische kijk op zaken kunnen wij wezenlijke oplossingen en adviezen bedenken en bieden. Niet met spiegeltjes en kraaltjes, maar met functionaliteit om uw processen sneller, slimmer en efficiënter in te richten. Soms stellen we zelfs de vraag: Is dit eigenlijk wel het goede proces? Zo gaan wij gezamenlijk op weg en dat kan best een langdurige reis zijn. Met Differ Solutions kunt u écht het verschil maken. Met onze kennis van verzekeringen, ‘de klant van onze klant’, processen en automatisering zorgen wij voor continue verbetering van de gehele keten, van eerste contact tot polisadministratie.Meer weten?Neem contact op via info@differsolutions.nl

Differ solutions © 2022